Naar boven

Denham

Denham De waarheid zit in de details

Geworteld in het Westen (lees Amsterdam) en beïnvloed door het Verre Oosten. Met jarenlange ervaring in was- recepten, perfecte pasvorm en eigentijdse snitten, gebruiken we alleen premium stoffen van 's werelds beste fabrieken in Italië en Japan.

“Als je de kwaliteit en zorg wilt onderzoeken die in elke Denham-jeans zit, draai hem dan gewoon binnenstebuiten. Wij geloven dat 'de waarheid in de details zit' en dat elke Denham-jeans een verhaal vertelt, een verhaal dat elke keer dat hij wordt gedragen evolueert.” -Jason Denham.

Dit is de reden waarom ons iconische schaarlogo, geïnspireerd op Denham’s eerste kleermakersschaar, wereldwijd wordt erkend als een kwaliteitsstempel. Elk paar Denham jeans is geborduurd met dit keurmerk, zorgvuldig vervaardigd uit 691 steken.
De filosofie van Denham is sinds de oprichting in 2008 door Jason Denham hetzelfde gebleven. De beste denimproducten produceren op de meest verantwoorde en ethische manier: voor de werknemers, het milieu en de industrie. Het zijn de details die Denham maken tot wie ze zijn. De details zijn de waarheid.